Hubungi pembekal

Ms. Sophia
Tinggalkan pesananJenis bayaran: | L/C,T/T,Western Union |
---|---|
Incoterm: | FOB,CFR,CIF,EXW,FCA |
Pesanan minimum: | 1 Set/Sets |
Masa penghantaran: | 20 Hari |
Additional Info
Pembungkusan: Pakej Eksport
Produktiviti: 15-100cbm per day
Jenama: Bersinar
Pengangkutan: Ocean,Land
Tempat asal: China
Keupayaan bekalan: 10 set per month
Sijil: ISO,CE
Kod HS: 8419320000
Port: Qingdao
Penerangan produk
Pengering Veneer 3 geladak adalah mesin pengering veneer berterusan moden dalam proses pembuatan papan lapis & venir. Ia mempunyai penampilan estetik dan secara konsisten dapat menghasilkan venir berkualiti tinggi dengan kandungan kelembapan yang seragam. Pengering roller venir 3 dek mengadopsi teknologi terkini pengeringan venir sentuhan bertekanan dan dapat mengeringkan ketebalan venir berkisar 0.6-0.8mm. Penggelek berperanan menekan dan menyeterika permukaan dan belakang venir. Oleh itu, venir kering sangat rata, tidak ada kelembapan dan kelembapan yang rata.
Pengering roller venir 3 dek berjalan tanpa pemanas minyak termal atau dandang stim. Ia menggunakan pemanas udara sisa kayu bakar / Biomass Burner yang merupakan produk baru kami yang dipatenkan. Ia menghilangkan kehilangan haba dengan memanaskan udara secara langsung dan membekalkan ke pengering dan bukannya pemanasan tidak langsung Minyak atau air. Oleh kerana kayu buangan, venir sampah, kulit kayu, kulit kayu, kerepek, dan lain-lain adalah bahan bakar yang paling menjimatkan berbanding dengan arang batu, gas, wap atau minyak dan suhu pembakarannya cukup tinggi untuk mengeringkan venir ke tahap kandungan kelembapan yang betul, pengering roller venir bersinar mempunyai kos pengeringan yang paling rendah. Suhu dalam pembakar biojisim adalah hingga 1000 darjah celsius dan 140-200 darjah celsius di bahagian pemanasan pengering, yang merupakan suhu yang cukup untuk menghilangkan kelembapan tambahan dari venir hijau.
Pengering roller venir bersinar dilengkapi dengan sistem pemanasan pembakaran-pembakar biojisim. Pembakar biojisim dapat membakar semua jenis kayu buangan, venir sisa dari pengupas venir, kulit kayu dari debarker kayu. Dengan cara ini, kos pengeringan dikurangkan dengan ketara kerana tidak memerlukan arang batu, elektrik, gas atau minyak sebagai bahan bakar. Suhu di dalam pembakar adalah lebih dari 1000 ℃ dan 140-200 ℃ di ruang pengering. Suhu tinggi seperti itu dapat memastikan kapasiti tinggi dan kesan pengeringan yang baik. Veneer selepas pengeringan mempunyai kandungan kelembapan yang seragam, rata, tidak ada gesper atau kekusutan akhir; bebas dari perpecahan dan permukaannya dalam keadaan baik untuk merekatkan.
Model No. |
DHS28M |
Roller Material |
Q235B,φ102 seamless steel pipe |
Work Width(m) |
3 |
Layer |
3 |
Veneer thickness(mm) |
0.5-5 |
Heating area (m) |
24 |
Cooling area (m) |
4 |
Initial water content (%) |
50-80 |
Finished water content (%) |
10 |
Drying capacity (m³/day) |
65-75cbm per day |
Veneer transport speed |
5-22m/min, 16A chain |
Hot air blower |
Power: 5.5KW(12pc) |
Traction motor |
Power: 4KW (3pc) |
Cold air blower |
Power: 5.5KW (2pc) |
Air intake fan |
Power: 11KW (1pc) |
4 ton biomass burner(optional) |
Power: 18KW |
Automatic veneer feeding system(Optional) |
Power: 24.2KW |
Automatic Veneer Collecting System(optional) |
Power: 6.2KW |
Total power |
148.4KW |
Actual electricity consumption |
About 90-100kw per hour |
Overall size L x W x H(m) |
31*4.5*4.7 |
Mengenai syarikat kami
Shandong Shine Machinery Co., Ltd adalah perusahaan berskala besar yang mengkhususkan diri dalam R&D dan pengeluaran alat pemotong rotary veneer dan alat pengering venir di bawah Shandong Wanda Heavy Industry Co., Ltd. Sejak awal, syarikat ini telah mematuhi visi [membuat sumbangan korporat kelas pertama, membangun bakat perusahaan kelas pertama, mencipta jenama korporat kelas pertama ", menerapkan sistem pengurusan perusahaan moden, menggunakan konsep penjualan dan sistem perkhidmatan baru, dan melabur 20 juta yuan dalam penyelidikan saintifik setiap tahun. Ini juga menggabungkan universiti perindustrian untuk mengkaji teknologi canggih, supaya produk pengering veneer Shine sentiasa berada di barisan hadapan teknologi industri.
1. Semua jenis acuan boleh dibuat mengikut kehendak pelanggan
2. Semua harga adalah berdasarkan FOB.QINGDAO, China
3. Bayaran; oleh T / T atau L / C.
4. Semua Parameter di atas hanya untuk rujukan, kerana ia sentiasa dikemas kini
5. Pakej: Pembungkusan standard
6. Waranti: Semua mesin menikmati jaminan satu tahun, dalam tempoh ini
7. Segala masalah mesin, jangan ragu untuk menghubungi kami. Kami akan berusaha sedaya upaya untuk membuatnya.
Perkhidmatan pra-penjualan:
1) Memberi perundingan percuma semua Mesin Pengering Core Veneer
2) Mengikut keperluan khas pelanggan, menawarkan rancangan yang munasabah dan reka bentuk percuma untuk membantu memilih peralatan.
3) Selamat datang untuk melawat kilang kami
Perkhidmatan semasa penjualan:
1) Periksa mesin sebelum meninggalkan kilang.
2) Pasang dan debug peralatan di luar negara
3) Latih pengendali lini pertama.
Perkhidmatan selepas jualan:
1) perkhidmatan dalam talian 24 jam
2) Sediakan VIDEO dengan Pasang dan nyahpepijat peralatan
3) Menyediakan pertukaran teknikal
4) Perkhidmatan dari pintu ke pintu adalah mungkin
Kategori produk : Pengisar Veneer > 3 Deck Veneer Dryer
Produk Panas
Ms. Sophia
Tel:
86--67883910
Fax:
E-mail:
info@sdshinemachinery.com
Senarai Produk Berkaitan
Tapak Mudah Alih